Lash Lift tretman

Lash Lift tretman

Lash Lift predstavlja novu popularnu metodu kojom se postiže dugotrajno uvijanje prirodnih trepavica. Osim što je potpuno bezbolan i prijatan, sam Lash Lifting tretman traje dosta kraće nego ugradnja svilenih trepavica . Takođe, ukoliko više volite prirodniji izgled trepavica, onda je Lash Lift tretman svakako najbolji izbor za vas.

Šta podrazumeva Lash Lift tretman?

Tretman podrazumeva nekoliko faza, a to su:

  • Podizanje trepavica
  • Keratinska regeneracija
  • Bojenje trepavica

Osim uvijanja trepavica koje pruža Lash Lift, tretman podrazumeva i keratinsku regeneraciju trepavica. To je najnaprednija formula repariranja oštećenih ili lomljivih trepavica moćnim koncentratom aktivnih sastojaka, poput organskog ulja jojobe, crnog kima, argana, kao i hidrolizovanih peptida svile. Ova hranljiva maska popunjava dlaku trepavica i daje im punoću i elastičnost.

Garantovana je hidratacija, reparacija, ishrana i oživljavanje trepavica od korena do vrha, dajući im neverovatan sjaj, mekoću i eliminaciju suvoće dlake. Trepavice su nahranjene i hidrirane, tako da efekat Lash Lift-a traje duže.

Kako se postiže efekat podignutih trepavica?

Da bi trepavice postale trajno uvijene i podignute, koristi se hemijski preparat, koji je potpuno bezbedan za oči i ne izaziva iritacije. Lash Lift tretman potpuno je bezbedan za čak i kod osoba koje imaju osetljive oči.

Kome se preporučuje Lash Lift tretman?

Lash Lift tretman namenjen je osobama sa svetlim trepavicama, kao i sa ravnim i spuštenim trepavicama. Takođe, podizanje trepavica preporučuje se i damama koje su nedavno skinule ekstenzije.

Koliko traje efekat uvijenih trepavica?

Nakon Lash Lift tretmana možete očekivati da će vam trepavice biti uvijene oko dva meseca. Sam Lash Lift postupak traje oko sat vremena i nakon njega dovoljno je samo da prvi dan izbegavate kvašenje i šminkanje.

Lash Lift Beograd

Lash Lift tretman možete zakazati u našem kozmetičkom centru Perfekta, u ulici Jelene Ćetković 12, Beograd.

Lash Lift cena

Regularna cena Lash Lift tretmana je 2500 dinara. Cene naših ostalih tretmana možete pogledati u kategoriji cenovnik .

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu.