Nadogradnja trepavica

Nadogradnja trepavica

Svilene trepavice su svilene ekstenzije kojima se izvodi nadogradnja trepavica. Najpopularnija metoda aplikacije trepavice 1 na 1 podrazumeva postavljanje 1 svilene ekstenzije na 1 prirodnu trepavicu. Svilene trepavice 1 na 1 su veoma tražene jer oku daju prirodan i zavodljiv izgled i ne izgledaju napadno.

Trepavice 1 na 1

Trepavice 1 na 1 izgledaju veoma suptilno i nežno, a dobija se efekat produženih, uvijenijih i gušćih trepavica. Svilene trepavice postavljene tehnikom 1 na 1 rezervisane su za dame koje vole da izgledaju prirodno, a ne žele da svakodnevno troše vreme na aplikovanje maskare. Ukoliko ipak više volite efekat odvažnijih, raskošnijih i bogatijih trepavica, pogledajte našu ponudu za tehniku ruski volumen.

Svilene trepavice Beograd

Svilene trepavice postavljene tehnikom 1 na 1 možete dobiti u našem salonu Perfecta u samom centru Beograda. Nadogradnja svilenih trepavica izvodi se u ugodnom ambijentu, a procedura je potpuno prijatna i bezbolna. Metoda aplikacije trepavice 1 na 1 može se vršiti na svim dužinama trepavica, a kombinacijom niti različitih dužina možete menjati i sam izgled i oblik oka.

Svoje očaravajuće svilene trepavice možete dobiti na adresi Jelene Ćetković 12, Beograd. Zakažite svoj termin još danas!

Svilene trepavice cena

Svilene trepavice nadograđene metodom 1 na 1 ujedno su i najpovoljnije, jer je njihova cena niža od ostalih tehnika nadogradnje. Kozmetički salon Perfecta obezbedio je spisak cena svih metoda nadogradnje, a sve informacije dostupne su vam na našem zvaničnom cenovniku .

Kako izgleda nadogradnja svilenih trepavica tehnikom 1 na 1?

Na zakazani tretman nadogradnje svilenih trepavica 1 na 1 dolazite sa potpuno čistim trepavicama. Pre tretmana, na trepavice se ne smeju aplikovati šminka ili drugi kozmetički preparati. Sama nadogradnja trepavica 1 na 1 traje oko dva sata, dok korekcija traje oko sat i po. Korekciju trepavica neophodno je raditi blagovremeno, na 3 do 4 nedelje.

Kako se održavaju svilene trepavice?

Svilene trepavice potrebno je redovno održavati običnim umivanjem, dok se uklanjanje šminke vrši isključivo micelarnom vodom. Prvih 24h nakon nadogradnje svilene trepavice ne smeju se kvasiti vodom.

Nadogradnja trepavica može se zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu. Svilene trepavice Svilene trepavice Svilene trepavice