Biološki tretman lica

Biološki tretman lica

Biološki tretman lica za cilj ima usporavanje procesa starenja, ublažavanje bora i poboljšanje tonusa kože. Deluje tako što hrani kožu i ublažava delovanje slobodnih radikala, pa je biološki tretman odličan izbor kada želite da licu vratite svežinu, elastičnost i odmoran izgled.

Uz pomoć biološkog tretmana ublažavaju se bore, poboljšava se tonus kože i dobija se jedriji izgled. Posebno je pogodan kod pušača, osoba koje su provodile dosta vremena na suncu ili onih koje se bore sa hiperpigmentacijama i pegama.

Šta je biološki tretman lica?

Biološki tretman lica podrazumeva dubinsku hidrataciju, revitalizaciju i intenzivnu regeneraciju kože. Namenjen je svim tipovima i stanjima kože. Svaki tretman je individualan i prilagođen.

Biološki tretman u kozmetičkom centru Perfecta sastoji se od niza procedura, prilikom kojih se koriste kvalitetni preparati sa visokom koncentracijom biološki aktivnih supstanci. Vitamini, minerali, matične ćelije, hijaluronska kiselina i druge hidrirajuće supstance iz preparata nahraniće vašu kožu, vratiti joj blistavost i vlažnost, a bore, neravnine i pege postaće manje vidljive.

Koje procedure podrazumeva biološki tretman lica?

Biološki tretman sastoji se iz nekoliko procedura, koje se izvode po sledećem redosledu:

  • Dubinsko čišćenje kože - Sa lica se uklanja šminka i druge nečistoće uz pomoć preparata prilagođenih vašem tipu kože.
  • Masaža lica - Stimulišuća masaža lica sa pokretima koji podstiču cirkulaciju i vraćaju tonus kože.
  • Ubacivanje aktivnih supstanci u kožu lica i vrata - Važne biološki aktivne supstance ubacuju se uz pomoć niskofrekventne struje, ultrazvuka ili mezoporacijom.
  • Maska za lice - Maska se bira u zavisnosti od godina, tipa, stanja i potreba vaše kože.
  • Adekvatna krema za upotpunjavanje efekta

Kome je namenjen biološki tretman lica?

Biološki tretman lica može se primenjivati već od 25 godine života. Svaki tretman je individualan i prilagođava se godinama i potrebama klijenta.

Koliko traje biološki tretman lica?

Tretman traje između 60 i 90 minuta, u zavisnosti od procedura koje primenjujemo.

Biološki tretman lica može se zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu.