Relax masaža

Relax masaža

Relax masaža je specijalno kreirana masaža koja se sastoji od tehnika koje relaksiraju telo i um.

Jedan od osnovnih ciljeva ove masaže je da opusti celo telo. Međutim, relax masaža nije samo opuštanje, već je izuzetno korisna za organizam.

Relaks masaža povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje mišićne toksine, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost, smanjuje napetost.

Dokazano smanjuje nivo hormona stresa kortizola u krvi, ali takođe dovodi i do porasta broja belih krvnih zrnaca koji su deo imunog sistema.

Relax masaža Beograd

Relax masaža rešenje je za bol u leđima, nakupljeni stres i bol u mišićima. Nakon naporne nedelje, rada za računarom ili celodnevnog stajanja, prijaće vam parcijalna ili relaks masaža celog tela.

Očekujemo vas u prijatnom ambijentu koji odiše mirom i dobrim vibracijama. Kozmetički salon Perfecta nalazi se u ulici Jelene Ćetković 12 u Beogradu. Očekujemo vas u našoj spokojnoj oazi u centru grada. Priuštite sebi momenat u kom ćete potpuno uživati i osloboditi se svih briga i stresa.

Relaks masaža cena

Relaks masaža može biti parcijalna ili masaža celog tela. U zavisnosti od tretmana za koji se odlučite formira se i cena, a sve informacije možete naći na našem cenovniku.

Relaksaciona masaža se može zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu.