Mezoterapija lica

Mezoterapija lica

Mezoterapija jedan je od tretmana koji kozmetički salon Perfekta ima u svojoj ponudi. Kada želite da podmladite svoje lice i vratite mu svežinu i blistavost, upravo je mezoterapija tretman izbora za vas.

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica veoma je popularna tehnika kojom se postiže podmlađivanje kože, dubinska hidratacija, revitalizacija i regeneracija kože. Takođe, mezoterapija lica usmerena je i na proizvodnju kolagena i elastina, što podstiče čvrstinu i elastičnost kože.

Šta je mezoterapija?

Mezoterapija je tehnika podmlađivanja kože, lečenja aknozne kože, brisanja bora i ožiljaka. Mezoterapijom se postiže i dubinska hidratacija i revitalizacija kože.

Uz pomoć dermarolera, dermapena ili iglice tretiramo mezoderm, odnosno središnji sloj kože. Mezoterapija dovodi do mikrooštećenja kože, koja imaju za cilj stimulaciju prirodne regeneracije kože i proizvodnje kolagena i elastina u fibroblastima. Kolagena i elastična vlakna su odgovorna za jedrinu, elastičnost i dobru hidriranost tkiva, te je mezoterapija odličan izbor kod zrele, opuštene i grube kože.

Budući da mezoterapija stvara mikrooštecenje kože, samim tim omogućava lakši unos aktivnih supstanci u mezoderm. U kožu se ubacuju vitamini, minerali, antioksidansi, hijaluron i ostale hidatante i revitališuće supstance, čime se stvara i dodatno delovanje.

Tehnike mezoterapije

Tehnike mezoterapije mogu biti različite:

  • mezoterapija bez igle - aparativna mezoterapija - aktivne supstance se unose sondom
  • mezoterapija dermarolerom - postoje dermaroleri sa različitim promerom iglice, te na osnovu toga tretiramo različite tipove kože
  • mezoterapija iglicom - svaki ubod iglicom aplikujemo po jednu kap mezokoktela
  • mezoterapija dermapenom - dermapen oscilira vertikalno, koristi ketridže sa više iglica. Postoji mogućnost odabira dubine na koju ubacujemo mezokoktel

Mezoterapija može se zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu.