Maderoterapija

Maderoterapija

Maderoterapija ili popularna masaža oklagijama predstavlja tretman usmeren na uklanjanje celulita, smanjenje masnih naslaga i izbacivanje toksina iz organizma. Sama maderoterapija izvodi se alatima izrađenim od drveta, uz pomoć kojih se ponavljajućim pokretima stimuliše limfotok i podstiče eliminacija celulita.

Maderoterapija veoma je efikasna kod tvrdokornog celulita, a uz pomoć masaže se izbacuje i višak tečnosti iz tkiva i oblikuje figura. Takođe, masaža oklagijama zateže i tonira kožu, ubrzava metabolizam i izbacivanje toksina koji su odgovorni za stvaranje celulita.

Tretmani maderoterapije

Maderoterapija se najčešće primenjuje na butinama, bokovima i zadnjici, odnosno na mestima koji su najčešće zahvaćena celulitom. Međutim, tretmani maderoterapije se mogu izvoditi i na stomaku, rukama i struku, ukoliko su ovo vaše kritične zone.

Dobro je znati da ćete promene u izgledu vašeg tela primetiti već nakon prvog tretmana, ali je za najbolje rezultate potrebno masažu ponoviti nekoliko puta nedeljno. Tretmani maderoterapije najefikasniji su kada se izvode u serijama i tada je rezultat zaista impresivan.

Maderoterapija iskustva

Pozitivna iskustva naših zadovoljnih klijentkinja sama govore o tome koliko je maderoterapija uspešna metoda u tretiranju celulita i masnih naslaga. Maderoterapija jeste tek od nedavno popularna na našim prostorima, ali je ova orijentalna tehnika manipulacije drvetom poznata već vekovima. Probajte i uverite se sami u učinkovitost ove efikasne tehnike.

Maderoterapija Beograd

Maderoterapija ili masaža oklagijama dostupna je u našem kozmetičkom salonu Perfecta u Beogradu. Tretmane maderoterapije izvode vrhunski obučeni profesionalci, sa velikim iskustvom i poznavanjem tehnika za uklanjanje celulita.

Kozmetički salon Perfecta posluje preko dvadeset godina u Beogradu, a specijalizovani smo za veliki broj tretmana za ulepšavanje lica i tela. U svojoj ponudi posedujemo čitav niz tretmana za oblikovanje tela i tretiranje celulita. Trenutno najpopularnija i najtraženija metoda je maderoterapija, a zatim i ultrazvučni tretmani, elektro stimulacija tela i klasična manuelna anticelulit masaža.

U svakom trenutku tu smo za sva vaša pitanja i nedoumice. Nalazimo se na adresi Jelene Ćetković 12, Beograd, a sve informacije o tretmanima i procedurama možete dobiti pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998.

Maderoterapija cena

Cena maderoterapije u kozmetičkom centru Perfecta formira se u zavisnosti koliko tretmana je potrebno za zadovoljavajuće rezultate. Sam program prilagođen je svakome idividualno, u zavisnosti od tipa i stadijuma celulita. Maderoterapija se može kombinovati i sa drugim tehnikama uklanjanja celulita, što određujemo u dogovoru sa vama.

Maderoterapija se može zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu.