Nadogradnja trepavica

Nadogradnja trepavica

Poslednjih godina nadogradnja trepavica predstavlja najbrže rastući trend iz oblasti ulepšavanja. Kozmetički salon Perfekta nudi vam nekoliko tehnika nadogradnje uz koje ćete dobiti raskošan i bogat izgled trepavica koji ste oduvek želeli.

Lep izgled trepavica osvežiće vaše lice, dati vam nežniji pogled i uštedeti vam dosta vremena koje svakodnevno trošite na nanošenje maskare. Nadogradnja trepavica sada je dostupna svima, ne postoje nikakva ograničenja i izvodi se na svim dužinama trepavica.

Nadogradnja može biti suptilna ili intenzivnija, a dobija se volumen, gustina i uvijenost trepavica.

Nadogradnja trepavica Beograd

U samom srcu Beograda čeka vas salon lepote Perfekta, koji uspešno posluje već dugi niz godina. Specijalizovani za različite tretmane nege lica i tela, uspešno radimo na vašem ulepšavanju preko dve decenije. Nadogradnja trepavica u našem salonu jedan je od najtraženijih tretmana, a ukoliko se odlučite da nas posetite, naša adresa je Jelene Ćetković 12, Beograd. U svakom trenutku možete dobiti sve informacije pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998.

Kako se radi nadogradnja trepavica?

Nadogradnja trepavica podrazumeva metodu aplikovanja ekstenzija na vaše prirodne trepavice. Važno je znati da je nadogradnja potpuno bezbolna i da ne izaziva nikakve neprijatnosti.

Na tretman se dolazi potpuno čistih trepavica, bez šminke ili drugih preparata. Ukoliko prvi put dolazite, sama nadogradnja traje oko dva sata, a korekcija trepavica, ukoliko se radi blagovremeno, traje sat i po. U zavisnosti od brzine rasta vaših prirodnih trepavica, korekciju je neophodno raditi na 3 do 4 nedelje.

Kozmetički salon Perfekta ima profesionalno i visokokvalifikovano osoblje koje će učiniti da proces nadogradnje bude prijatno iskustvo, nakon kog ćete se zaljubiti u izgled svojih trepavica!

Nadogradnja trepavica cena

Cena nadogradnje zavisi isključivo od tehnike koju odaberete. U zavisnosti od broja vlasi formira se i cena, a sve informacije možete naći u našem cenovniku .

Tehnike nadogradnje trepavica

Salon Perfecta nudi različite tehnike nadogradnja trepavica, a odgovarajuću možete odabrati u zavisnosti od toga kakav efekat želite da postignete. Dostupne su vam osnovne tehnike koje dodatno možete stilizovati po želji:

  • Svilene trepavice 1 na 1
  • Ruski volumen

Nadogradnja trepavica 1 na 1

Nadogradnja svilenih trepavica 1 na 1 predstavlja tehniku kojom se na jednu prirodnu trepavicu postavlja jedna svilena ekstenzija. Metoda 1 na 1 veoma je popularna među damama koje vole prirodan izgled, jer se postiže veoma suptilan i nežan efekat.

Svilene trepavice 1 na 1 mogu se dodatno i stilizovati u zavisnosti oblika vaših očiju, pa nadogradnja ekstenzijama različite dužine daje i drugačiji izgled samog oka.

Nadogradnja trepavica ruski volumen

Ruski volumen ili volumenska tehnika podrazumeva metodu kojom se na 1 prirodnu trepavicu postavlja više tanjih ekstenzija. Ovakve trepavice su po pravilu mekše, lakše i ne stvaraju osećaj težine na oku.

Nadogradnja trepavica ruski volumen stvara efekat dužih, gušćih i raskošnijih trepavica. Ukoliko želite upečatljiv izgled oka i voleli bi da eliminišete potrebu za nanošenjem maskare, onda je upravo tehnika ruski volumen pravi izbor za vas.

U zavisnosti od broja svilenih ekstenzija, volumenska tehnika može biti 2D, 3D, pa sve do 10D.

Kako se održavaju nadograđene trepavice?

Da bi vaše nadograđene trepavice duže trajale potrebno je da ih u prvih 24h ne kvasite. Takođe, zabranjeno je da se tokom prvog dana posećuju bazeni, saune i druga mesta na kojima postoji dosta vlage.

Nakon toga, redovna higijena treba obavezno da podrazumeva umivanje, a šminka se uklanja isključivo micelarnom vodom. Nadograđene trepavice ne smeju da dođu u kontakt sa uljanim preparatima i skidačima šminke.

Nadogradnja trepavica može se zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu. Svilene trepavice Svilene trepavice Svilene trepavice RUski volumen RUski volumen RUski volumen