Ruski Volumen

Ruski volumen

Ruski volumen ili volumenska tehnika predstavlja naziv metode kojom se izvodi nadogradnja trepavica. Tehnika ruski volumen podrazumeva da se na jednu prirodnu trepavicu postavlja nekoliko tankih ekstenzija. Za ovu metodu koriste se tanke, lepršave i meke trepavice koje ne stvaraju osećaj težine na kapcima.

Nadogradnja trepavica ruski volumen

Nadogradnja trepavica ruski volumen razlikuje se od tehnike svilene trepavice 1 na 1, a popularna je među damama koje vole izgled odvažnih, gustih i zavodljivih trepavica. Ukoliko želite da postignete izgled gušćih, dužih i uvijenih trepavica i bez maskare, onda je ruski volumen tehnika koju ćete poželeti da odaberete.

Ruski volumen 2D, 3D, 4D, 5D, 6D

Ruski volumen razlikuje se po broju ekstenzija koje se postavljaju na jednu prirodnu trepavicu. Postavljanjem dve ekstenzije dobijamoruski volumen 2D, sa tri ekstenzije ruski volumen 3D, i tako sve do 10D. Broj ekstenzija birate sami u zavisnosti od efekta koji želite da postignete.

Ruski volumen Beograd

Ruski volumen vaših trepavica možete dobiti u salonu Perfecta, koji se nalazi u samom centru Beograda. Nadogradnja ruski volumen potpuno je neosetna i bezbolna, a izvodi se u prijatnom i opuštajućem ambijentu našeg centra. U rukama ste vrhunskih profesionalaca specijalizovanih za nadogradnju trepavica, koji će se pobrinuti da dobijete raskošne trepavice koje ste oduvek želeli.

Posetite kozmetički salon Perfekta u ulici Jelene Ćetković 12, Beograd.

Ruski volumen cena

Cena nadogradnje trepavica tehnikom ruski volumen zavisi od broja ekstenzija koje se postavljaju na trepavicu. Na našem sajtu možete pronaći spisak cena u zavisnosti od tehnika nadogradnje, a ove informacije pronaći ćete u odeljku cenovnik

Kako izgleda nadogradnja trepavica ruski volumen?

Na tretman nadogradnje ruski volumen važno je da dođete sa potpuno čistim trepavicama. Pre nadogradnje nemojte nanositi preparate za negu ili šminku. Očekujte da ćete se u našem salonu zadržati oko dva sata, dok je za korekciju potrebno oko sat i po. Da bi vaše trepavice bile uvek uredne i atraktivne, neophodno je da blagovremeno radite korekciju, na 3-4 nedelje.

Nadogradnja trepavica može se zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu. RUski volumen RUski volumen RUski volumen