Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je veoma blaga i neagresivna metoda za uklanjanje izumrlog sloja kože. To je jedna od baznih procedura za poboljšanje teksture kože.

Mikrodermoabrazija se obavlja specijalnim dijamantskim kristalima koji mehanički skidaju površinski deo kože. Pored toga, vrši se i vakum masaža posebnom sondom, usled čega se postiže i bolje čišćenje lica.

Čemu doprinosi mikrodermoabrazija lica?

Mikrodermoabrazija lica otklanjanjem izumrlog sloja stimuliše stvaranje novih kolagenih vlakana, čime se vrača čvrstina i tonus kože. Sama tekstura površine lica postaje glatkija, pore sužene, a ožiljci manje vidljivi.

Kod hiperpignmentacija, pega i fleka na licu, mikrodermoabrazija je prvi tretman o kom bi trebalo da razmišljate. Njom se otklanjaju ili ublažavaju sve nepravilnosti u koloraciji kože i već nakon prvog tretmana vidno je ujednačenija boja tena.

Takođe, mikrodermoabrazija utiče i na podmlađivanje kože. Bore postaju pliće, koža zategnutija i jedrija.

Tretman izbora kod masne, problematične i aknozne kože takođe je mikrodermoabrazija, jer reguliše lučenje masnoće, ublažava akne i umanjuje ožiljke nastale od njih.

Može se koristiti na licu, vratu, dekolteu, leđima, laktovima, stomaku, butinama.

Dakle, mikrodermoabrazija deluje tako što:

  • smanjuje staračke pege (hiperpigmentacije) i bore
  • smanjuje pore
  • stimuliše nastanak kolagena
  • poboljšava tonus i teksturu kože
  • reguliše lučenje lojnih žlezda i
  • koriguje površinske ožiljke

Mikrodermoabrazija cena

Mikrodermoabrazija dostupna je u našem kozmetičkom centru Perfecta, koji se bavi ulepšavanjem i negom preko dve decenije. Tretmane sprovode vrhunski stručnjaci iz oblasti kozmetologije i nege, koji će učiniti da vaša poseta centru bude nezaboravno i opuštajuće iskustvo.

Cena mikrodermoabrazije zavisi od regije na kojoj se izvodi, a kompletan cenovnik naših usluga možete pronaći na ovom LINKU.

Besplatne konsultacije i mikrodermoabrazija lica mogu se zakazati pozivanjem broja telefona +381 63 77 27 998

Očekujemo vas u kozmetičkom salonu Perfekta, Jelene Ćetković 12, u Beogradu.